Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Akryl / Akryl Tillbehör
Discount of 105,60 kr from an order value over 1.910,40 kr with Discountcode AUTUMN2017

Akryl Tillbehör

Filter articles
Akrylprodukter för naglar och akryl tillbehör för nagelförlängning

En hög kvalitet akryl tillbehör är nödvändigt för en perfekt akryl modellering. Därför erbjuder vi bra tillbehör för ett stort värde för pengarna. Du behöver en container för att blanda massan. Att göra detta, vårt d maträtt ideal. En praktisk och robust glas, som innehåller cirka 2-3 ml av massa och är lätt att rengöra. Dess borstar är det viktigaste verktyget för nagel Designer. Vi erbjuder akryl pensel i olika former och storlekar, så att du kan utnyttja det för dina behov.

Vill du ha långa naglar? Använda för detta ändamål våra modellering mallar. Våra stenciler kännetecknas av användarvänlighet och en hög häftförmåga. I kombination med våra nypa pinnar får du en perfekt skulpterad nagel med en vacker tunnel. Alternativt kan du använda också våra nypa klämman. Hitta detaljerade instruktioner och video, om du klickar på artikeln under "Information". Hitta detta och ännu en fantastisk akryl tillbehör för en perfekt nagel, med oss.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell