Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Akryl / Akrylpulver
Discount of 105,60 kr from an order value over 1.910,40 kr with Discountcode AUTUMN2017

Akrylpulver

Filter articles
Akryl puder för naglar och glitter akrylpulver för akrylnaglar billigt

Materialet akryl har funnits länge, tänker bara på konst, målningar och måleri. Detta material är ganska slittåligt och stabilt, finns i otroligt många färger och former och är relativt enkelt att använda. Det går också att bygga naglar med hjälp av akryl- och det är faktiskt de flesta nagelsalonger som håller på med nagelförlängning och nageldesign med just akryl. Från början har det varit en het trend från Amerika och akrylnaglarnas segertåg fortsätter i Europa också. Akrylnaglar är ganska starka och slittåliga och rekommenderas alltid när man jobbar mycket med händerna, t ex på kontoret eller inom hantverk och serviceyrken. Precis som gelnaglar borde akrylnaglar efterbehandlas och lagas efter 3-5 veckor.

I våran nagelbutik erbjuder vi många olika sorters akrylpuder resp som finns i större och mindre förpackningenheter. Vi erbjuder också mängdrabatt så att både privatkunder och kommersiella eller företagskunder får tillfälle att handla till bra priser. Våra större behållare, produkter som erbjuds i t ex större hinkar, flaskor och burkar är inte bra och snyggt förpackade utan passar mycket bra till att fylla över innehållen i andra, mindre kärl själv. Det är du som bestämmer vilka behållare det sedan ska vara och då kan du jo använda dina egna favoriter angående förpackning och design, välj något som matchar just din inredning på salongen. Alla våra stora förpackningar är lätthanterliga och återförslutbara. Självklart uppfyller våra akrylprodukter europeiska krav och EU-standarder- de är av högvärdigt  kvalité och absolut ofarliga vid lämplig användning.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell