Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Enheter / Paraffinbad

Paraffinbad

Filter articles
Paraffin vax Paraffinbad Paraffin vax
Från: 43,39 kr *
96,42 kr / 1000 g
Vantar till paraffinbad Paraffinbad Vantar till paraffinbad
58,75 kr *
NAIL-EON Paraffinbad-Set Paraffinbad NAIL-EON Paraffinbad-Set
499,97 kr *
Plastpåsar till paraffinbad Paraffinbad Plastpåsar till paraffinbad
25,22 kr *
Paraffin 200 g Orange Paraffinbad Paraffin 200 g Orange
33,70 kr *
Köp paraffinbad set med reumatiker och paraffinvax för händer

Vackra, välformade kvinnohänder med precis lagom långa naglar och mjuk, len hud är mycket erotiska och attraherande. Just fingertopparna och naglar är ganska känsliga och sensibla, de känner och rör på och kan smeka och riva. Inte minst därför är det viktigt att vårda fingrar och naglar ganska noggrannt. Händer och fingrarna är så oeftergivliga för att klara livet och alla små och stora utmaningar jobb och vardag väntar med. Huden ska hållas mjuk och smidig. Och för naglarna betyder det att de måste vara starka och slittåliga, inte för mjuka, de får inte sprickas, bryta eller rivas sönder. Även naglarna som är alltför hårda känns inte bra, dessutom löper de stor risk att spricka och bilda skarpa kanter. Både hud och naglarna kräver vård, händerna är så värdefulla och behöver uppmärksamhet liksom.

Ett bra sätt att vårda händer och naglar är att använda paraffinbad och paraffinvax. Denna procedur är en välkänd och välbeprövad metod inom manikyr och passar både slitna och helt friska händer och naglar. Paraffinbadet håller huden mjuk och len, motverkar torr och skrovlig hud, kan minska ledinflammationer, kan stärka bindväven och öka blodcirkualtionen.

Paraffinbad från märket Naileon hämtar vi hem direkt från tillverkaren. Det tillämpas tre års garanti på paraffin-apparater. Produkterna uppfyller högsta krav vad som gäller kvalité och säkerhet. Naturligtvis erbjuder vi också lämpligt paraffinvax, kolla bara i vårt sortiment. Det finns tre olika sorter: Ros, lemon och persika.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell