Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Enheter / Utsug

Utsug

Filter articles
Dammsugarpåsar till dammuppsamlare Utsug Dammsugarpåsar till dammuppsamlare
16,42 kr *
16,42 kr / 100 g
NAIL-EON Dammuppsamlare Utsug NAIL-EON Dammuppsamlare
259,39 kr *
Promed Dammuppsamlare Utsug Promed Dammuppsamlare
887,31 kr *
NAIL-EON spik design Dammutsug Utsug NAIL-EON spik design Dammutsug
603,84 kr *
405,26 kr / 1000 g
Promed Filter till dammuppsamlare Utsug Promed Filter till dammuppsamlare
344,74 kr *
472,25 kr / 100 g
Dammuppsamlare och utsug för naglar och fransk manikyr

Dammsugning och dammuppsamling är en självklarthet i hushållet och är extra viktigt när det finns små små partiklar p g a bearbetning d v s filning av olika slags material. Titta på företag som jobbar med trä eller metall eller annat där slipning och filning hör till vardagen. Damm och små partiklar kan vara ganska farliga för hälsan och inte minst därför är det viktigt att hålla så rent som möjligt. Nagelteknologer och nageldesigners kan gott använda munskydd men kunderna ska också skyddas och då kommer våra dammuppsamlare in i bilden. Regelbunden användning av dammuppsamlare dvs regelbunden dammsugning ger bra hygien, hälsan, huden och kläderna skyddas effektivt mot damm. Våra dammuppsamlare är små apparater med bra prestanda, dammpåsar och filtrar kan enkelt bytas ut. De ger bra hygien och trivsam miljö på nagelsalongen eller hemma hos dig. För både trivsel och hälsa på arbetet!

Vårt sortiment erbjuder olika apparater av diverse märken. Dammuppsamlare av märkena CARRERA Collector Dammuppsamlare, Promed Dammuppsamlare och Naileon Dammuppsamlare är helt likvärdiga, alla tre bjuder på bästa kvalité och det tillämpas 3 års garanti på dem. Dessa apparater är lätthanterliga och passar perfekt för användning på nagelsalong eller hemma.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell