Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Enheter / UV lampa, LED och CCFL

UV lampa, LED och CCFL

Filter articles
NDED UV-lampa, 4 lysrör UV lampa, LED och CCFL NDED UV-lampa, 4 lysrör
205,92 kr *
114,40 kr / 1000 g
NAIL-EON UV-lampa UV lampa, LED och CCFL NAIL-EON UV-lampa
205,92 kr *
NAIL-EON – LED UV Lampen UV lampa, LED och CCFL NAIL-EON – LED UV Lampen
Från: 275,81 kr *
Promed UV ljus bota enhet UV lampa, LED och CCFL Promed UV ljus bota enhet
344,35 kr *
191,31 kr / 1000 g
NAIL-EON LED lampa UV lampa, LED och CCFL NAIL-EON LED lampa
604,22 kr *
YOUMAXX UV nageltork - professionell ljus bota enhet UV lampa, LED och CCFL YOUMAXX UV nageltork - professionell ljus bota enhet
344,74 kr *
196,99 kr / 1000 g
NAIL-EON UV-lampa, 1 lysrör UV lampa, LED och CCFL NAIL-EON UV-lampa, 1 lysrör
102,05 kr *
UV ljus bota enhet UV lampa, LED och CCFL UV ljus bota enhet
690,43 kr *
LED enhet och CCFL, UV lampa nageltorkare för gelenaglar billigt

Hantverkare behöver lämpligt verktyg, konstnärer lämpliga material och nail art artister resp nageldesigners likaså, lämpliga verktyg, apparater och passande material får inte saknas för att jobba bästmöjligt och få fram bästa resultat. Klart att även UV-lampor är helt nödvändiga, de hör till grundläggande utrustning på nagelsalongen. Gelnaglar är ganska populära och skulpteras verkligen ofta och just för att bygga gelnaglar behövs UV-lampor för att härda UV-gel. Själva härdningen av gelnaglar går ganska snabbt medels UV-lampa, på endast 2 minuters tid härdas gellagret totalt och gelnaglarna är klara liksom. Inom bara kort tid är gelnaglarna fixade och det kommer också uppskattas av dina kunder. De slipper långa väntetider och det behövs ingen påtvingad paus när du håller på med nagelskulpteringen.

Dessa UV-apparater är helt ofarliga vid rimligt användning därför att endast fingrarna resp naglarna hålls under relativt svagt UV-ljus. Våra små UV-lampor är dessutom bra isolerade så att det inte finns någon risk att UV-ljuset släpper på annat ställe än det ska.  UV-lamporna är omsorgsfullt och noggrant tillverkade och uppfyller alla europeiska krav. Dessutom tillämpas på alla dessa apparater 3 års garanti.

I vårt sortiment hittar du större apparater som främst avser hemmabruk och användning på nagelsalongen.  Men det finns också mindre UV-lampor och resp apparater som enkelt kan tas med vart som helst. Reservlampor och –lysrör samt plattor erbjuder i också. Även en lista om vanliga fel vid nagelskulptering med UV-gel finns som är bra hjälp att undvika misstag och fel vid nagellagningen.  Kolla bara runt och hitta passande UV-lampa eller övrigt tillbehör för att bygga naglar på ett professionellt sätt!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell