Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr

En liten idé ganska stor

Med blod, svett och tårar har vi utvecklats från ett litet konceptföretag till en världskänd aktör på marknaden för nageldesignprodukter. I hjärtat av vår verksamhet finns tillverkningen av högkvalitativa produkter som kombinerar vårt kunnande och de bästa råvarorna. Vi använder vår kompetens och vår passion så att du ska bli nöjd.

Mission

Nageldesign är vår passion. Det är vår mission att erbjuda toppmoderna produkter och engagera och inspirera människor. Vi anstränger oss till det yttersta, och mer därtill om nödvändigt, för att låta vår passion för nageldesign lysa igenom i våra produkter och glädja våra kunder. Vi älskar att se dig glänsa – nded!

Tillverkning

Vi utför vår tillverkning enligt högsta möjliga standard för kvalitet och säkerhet. Vad som är utmärkande för oss är vår kontinuerliga övervakning av produktionslinjerna och optimeringen av tillverkningsprocessen. Det visar sig i våra produkter genom att de bättre kan tillfredsställa kundernas behov, och det garanterar vår gemensamma framgång.

Från idé till produkt

Det krävs mycket innan en idé kan komma att nå kunden i form av en färdig produkt. Det krävs många års idékläckning, många problem behöver lösas och en hel del tester måste utföras innan en första prototyp kan framställas. När denna prototyp har skapats och godkänts är det viktigt att planera effektiva tillverkningsprocesser, genomföra marknadsföringsidéer och anpassa alla aspekter av verksamheten. Vi tror att det är det som gjort oss till den ledande tillverkaren för nagelsalonger och återförsäljare inom endast ett par år!

Kvalitet är det väsentliga

Vi arbetar inte på ackord och vi lägger inte ut produktionen på entreprenad. Vi föredrar att förlita oss på vår personal, och det har gett utdelning. En högkvalitativ produktionsprocess och en trevlig arbetsmiljö garanterar en oslagbart fin slutprodukt för konsumenterna. Och vi utför alltid kvalitetskontroller.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell