Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gel / Färgade geler
Vylet-Nails Premium färg gel ren - tydliga färger för gel naglar
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Med Vylet-Nails Premium färg gel ren målen till hög glans och ogenomskinlig modell plats naglar i klara färger. Färg gel appliceras i samband med gel modellering och härdas i UV-belysning. Försegla med topplack ger för extra glans och hållbarhet.
Levande färger är passande i spiken för många tillfällen. Om färg diskret på dagen eller påfallande uppenbart på kvällen, med Vylet-Nails Premium färg gel ren i olika nyanser kan materialisera olika STYLINGAR. Färg gel, som kan använda effekter som full täckning samt för enskilda nagelkonst, tillämpas vanligtvis på det sista lagret av byggnad gel. Efter härdning under UV-ljus och ett andra lager att öka intensiteten i valfri ordning, säkerställer ett överlack att måla lång innehar och lyser permanent. Alternativt premium färg gel i byggandet lager kan bearbetas med. Produkten lämpar sig inte för den direkta ordern på den naturliga nageln. Grundning lager och ett lager byggnad, helst åtminstone skydda spik missfärgning och kontakten med premium gelen.
Viskositet
+
tunn medium tjock
Tätning
+
Feedback
+
Slutomdömen
4.8
Översikt
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell