Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gel / LED gel
NAIL-EON LED/UV gel polska särskilda underlack - grundning gel
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

För spik modellering med gel, är ett underlack oumbärlig. Det första lagret av gelen kommer att se till att nageln inte är missfärgade och garanterar efterlevnaden av gel spik eller gel beläggning på den naturliga nageln. NAIL-EON LED/UV gel polska särskilda basen pälsen är tunn viskositet och lätt att applicera.

Basen pälsen används som en första lagret av gel på den naturliga nageln täckt med primer. Han är idealiskt att rymma byggnad geler som också gel beläggningar. Låg viskositet basen pälsen borste på som ett nagellack på nageln, då en NAUL-EON gel beläggning kan införlivas direkt i den våta primern. Sedan följer härdning är möjligt både under UV - ljus. Fördelen med LED bota är kortare exponeringstid. Pälsen används basen som en priming gel för en gel modell plats, han är på det spika också tunt målade, men sedan härdade. Svettning lagret tas bort, då det första lagret av gel struktur gelen appliceras. Denna gel lager valbara säkerhet öppet, så att den naturliga nageln blir inte av de efterföljande färg gelerna. Finish gel modellering erbjuder ett överlack, också som NAIL-EON LED/UV gel polska speciella med oss är tillgänglig.

Viskositet
+
tunn medium tjock
Tätning
+
Instruktioner
+
NAIL-EON UV lack särskilda underlack super lämpar sig för våra långvariga perfekt grund UV-gel beläggningar.

Steg 1:Förbereda den naturliga nageln, du filen tips till önskad form. Skjuta tillbaka nagelbanden och naglar med en buffert missfärgat något.

Steg 2: Nu bedriva ett tunt lager av våra NAIL-EON UV lack särskilda underlack och låt denna kur i 2 minuter i ljus enheten. Ta inte bort lagret av svett.

Steg 3: Måla naglarna med vår UV-gel beläggningar och också kan bota den i ljus enheten.

Steg 4:Seal beläggning speciella naglar med ett lager av NAIL-EON UV överlack art. Nr. 1054. Efter härdning, ta bort lagret av svett med renare vänligen.Feedback
+
Slutomdömen
4.4048
Översikt
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell