Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 488,04 kr
Du är här: Nageldesign / Gel / Primer gel
Discount of 109,56 kr from an order value over 1.982,04 kr with Discountcode SPRING2017

Primer gel

Filter articles
Base gel, bonding gel och primer gel för vackra gelenaglar billigt

Naturliga naglar är ganska känsliga. Precis som alla naturliga skapelser ser friska naturliga och vårdade naglar helt vackra ut. Men tyvärr har de ganska lätt att bryta, spricka eller bara slitas ibland. Oftast beror det på dålig kost och belastningar på job och vardag naglarna är utsatta för. Därför borde naglarna skyddas och det behövs även speciell vård och skydd när det handla om skulpterade naglar eller om naturliga naglar har behandlats med färgat lack eller gel. Bara välvårdade naglar ser vackra och snygga ut! Lösnaglarna funkar bra att skydda naglarna. Konstnaglar ser också bra ut. Lösnaglar bildar liksom ett skyddslager, gjort i akryl eller gel, som skyddar nageln mot skadliga påverkningar utifrån. Det är också bra tillfälle för den naturliga nageln att återhämta sig. Men det går endast när lösnaglen har lagts på och skulpterats mycket skonsamt. Det hjälper jo inte när lösnageln inte fäster ordentligt eller när nagellimmet som användes håller dålig kvalité och lösnageln inte sitter fast som den ska.

Vårt breda utbud erbjuder på en massa av högvärdiga primer gel och bonding gel. Våra produkter håller mycket bra kvalité och är skonsamma mot nageln och ger bästmöjligt fäste och utmärkt vidhäftning. Det finns prisvärda storförpackningar och mängdrabatter för återförsäljare och professionella nagelsalonger men även vanliga förpackningsenheter för privatkonsumenter och hemanvändning.  Och skulle du leta efter bra tips för nagellagning och nageldesign så erbjuder vi också informationsbroschyrer och bruksanvisningar samt listor om vanliga fel vid nagelskuptering. Kort sagt, allt kring UV-gel, nagelskulptering ocg gelnaglar. Det och mycket mer!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 398 kr
49kr
nded internationell