Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gel / Thermo gel
Discount of 105,60 kr from an order value over 1.910,40 kr with Discountcode AUTUMN2017
Thermo gel Thermo gel Hitta dina Thermo gel bland över 49 olika färger Gå till din favoritfärg

Thermo gel

Gelenaglar för thermo gel med färgförändring med temperaturskillnader

Thermo färg gel varianter från delikat till extravaganta

Thermo färg geler finns i många olika färgkombinationer. Denna förtjusande nagel kommer att göra möjligt, som kan anpassas perfekt också på den personliga stilen och den speciella tillfällen. Färgförändring äga rum vid en definierad output färg och till en nyans eller en nyans i samma stil, så flera nagel mönster uppstå i ett steg. Särskilt smart ytterligare effekter kommer att uppstå från variationer med glitter pigment, Pearl skimmer eller den skimrande genomskinliga flip flop geler med integrerad partiklar.

 

Thermo arbete färg geler

Speciellt att de Thermo färg gelerna är deras svar på olika temperaturförhållanden. Keynote, som består i att tillämpa färg gel, med ökande värme ändrade steg för steg upp till en andra definierade ljud. Eftersom färgen förändras sker gradvis, visas naglarna om och om igen och spännande olika. En färgförändring kan också uppstå när en varm fingret på nagel placeras. Miljö och nagel yta att svalna, sedan livré ändrade igen.

Detta kan vara särskilt effektiv på kvällen: kyler också nagel med en kall drink i handen och således nded sin färg på kort tid. Även om temperaturerna kyla ner utomhus, speciell färg, som är så typisk för Thermo UV-färg geler effekt.

 

Ansökan i nagel

Färg gel representerar det sista lagret av modell plats nagel innan plomberas. Nageln bildas som vanligt: en primer används till nagel, som är grunden för ansvar för efterföljande gripandet eller bygga gel. Efter byggandet av gel nagel en perfekt C-kurva, färg gel tunn tillämpas på nagelplattan och bota under UV-lampan. Denna process kan upprepas för att uppnå önskad färgens intensitet. Försiktig härdning uppnås bäst genom tunna lager gel är viktigt. Finishen är ett överlack, som fungerar som en säl, lång höll Thermogels färgintensitet. Överlack är härdade under UV-ljus och sedan gecleanert eller behandlas med polering olja. Så är blanka naglar med lysande färger och spännande förändring spel.
Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell