Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gellack / Thermo Gellack

Thermo Gellack

Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo rena Thermo Gellack Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo rena
Från: 32,06 kr *
641,20 kr / 100 ml
Gellack Vylet-Nails premium thermo glitter uv gel nagellack Thermo Gellack Gellack Vylet-Nails premium thermo glitter uv gel nagellack
Från: 34,08 kr *
681,60 kr / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo pastell Thermo Gellack Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo pastell
Från: 24,19 kr *
161,27 kr / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo neon Thermo Gellack Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo neon
Från: 19,30 kr *
386,00 kr / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo Metallic Thermo Gellack Vylet-Nails Premium UV nagellack Thermo Metallic
Från: 24,19 kr *
161,27 kr / 100 ml
Thermo gel nagellack och thermo gellack för naglar och lösnaglar
Temperaturen avgör vilken färg

Vad är speciellt om de Thermo UV nagellack är hans svar på förändrade temperaturförhållanden. Gel lacken har sin färg att ändra egenskapen med ökande temperatur och att byta till en annan nyans eller en annan nyans. Denna effekt gör den speciella sammansättningen av beläggningar som arbetar med ämnen som reagerar känsligt för temperaturförändringar. Färgförändring att hitta istället för att successivt låta för vackra och utbytbara färg spel på nagel. Som allmän regel: ju högre den omgivande temperaturen, den mer komplett utspelar sig ändringen av färg på nagel.

Specialitet med färgskiftningar i många varianter

Specialitet finns inte bara i en mängd olika färgkombinationer, men varierar också i deras texturer. Så finns det lack med glitter partiklar, skimrande pärlemor stil eller med Crackle effekt. När det gäller färgerna varierar lastpallen från mjuk pastell, flashigt flashiga neon nyanser. Variationerna är perfekt, en exakt omröstning nail art vid tillfälle att anpassa outfiten som den personliga stilen.

Thermo UV Nagellack - lätt att använda

UV nagellack kan tillämpas på modelleras som samt på naturliga naglar och kombinerar fördelarna med nagellack och färg gel i en produkt. Särskilt som färg på den naturliga nageln är UV färger hållbara betydligt längre än jämförbara konventionella nagellack. Viktigt i ordning: nagel måste vara i form av sparad, dess yta är ren och torr, är för bättre vidhäftning proffsen yta något roughened, använda en lämplig buffert. För UV termisk färgen används ett underlack som en primer. Detta, liksom termiskt sminkar sig är härdad i UV-belysning och bibehåller deras hållbarhet och motståndskraft mot mekanisk yttre påverkan. Att notera är att lagret av svettning som uppstår när härdning bas rockera, inte ingår. Thermo UV-lack appliceras direkt på detta lager.

Tätning för ännu mer glans och hållbarhet

Som med alla produkter av gelen, rekommenderar färg en tätning som en finish för Thermo UV. Ett överlack är lämplig för detta ändamål. Detta appliceras tunt på nagel och härdade i två minuter under UV-lampa. För maximal glans kommer att rensa den ytan med renare och / eller behandlade med polering olja.

 Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr