Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / 3 i 1 Gellack / UV Nagellack
Gellack NAIL-EON Gel Nagellack Pastell - Mjuka Färger på Nagel
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Gellack i pastellfärger är speciellt populär för den välklippta nageldesign i vardagen. Också, passar den subtila färgskalan men också för eleganta outfit middag. Gellack pastell en vackrare och mer starkare spik i många romantiska nyanser kan vara med i NAIL-EON av UV-skapa.

Gellack NAIL-EON gel nagellack pastell är lämplig för nästan varje nagel och kan bäras även på akryl eller gel naglar direkt till den naturliga nageln. Före applicering av gel beläggning på rengjord och förberedd med primer nagel krävs kappa på den naturliga nageln av en bas som bas. Detta appliceras med pensel och härdas i UV-belysning. Den resulterande lagret av svett kvar på nageln. Nu följer gel beläggningen, också tillämpas i ett tunt lager med pensel på nagel. Ju tunnare lagret, den mer tillförlitlig är det efterföljande botemedlet under UV-lampan. Om en högre färgintensitet, är även flera lager möjligt. Svettning lagret tas bort efter härdning, är sedan omedelbart slutliga tätningen med överlack eller en fantasirik mer nagel konst dekoration.

Tätning
+
Feedback
+
Slutomdömen
4.7692
Översikt
5
21
4
4
3
1
2
0
1
0

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell