Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gellack / UV Nagellack
Gellack NAILEON Gel Nagellack Pure - Matt Nageldesign i Pastell
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Gellack NAIL-EON gel nagellack pure nagel modellering skapar eleganta naglar i dova toner. Diskret beläggningar kan användas för naturliga och konstgjorda naglar och det passar utmärkt i kombination med akryl modell kunna nageldesign. Efter härdning och rengöring nageln yta för längre hållbarhet med topp förseglade kappa.

Som förberedelse för tillämpningen av gellack NAIL-EON gel nagellack pure anlagda av nagel eller modeller, är nageln yta ren för gel paint jobb med renare. Ett underlack, som hårdnar under UV-enhet, skapar motsvarande pad på den naturliga nageln, det resulterande lagret av svett kommer att finnas kvar på nageln. Gellack, som finns i olika pastellfärger, sedan appliceras som en traditionell nagellack och botade. Nu en nagel konst på nageln kan behandlas, kan alternativt sigill med en topplack göras direkt. Också är detta botad under UV-ljus och ett lager av svett.

Viskositet
+
tunn medium tjock
Tätning
+
Feedback
+
Slutomdömen
4.6296
Översikt
5
22
4
2
3
2
2
0
1
1

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell