Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gellack / UV Nagellack
UV är nagellack & gel färg reptålig nagellack med 2 veckor håller
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Nagellack och gel lack med veckolånga högblank billigt online köpa reptåligt UV nagellack beläggningar som UV. Videor och spik design tutorials med steg för steg program på bearbetning av UV nagellack till naturliga naglarna gör det själv här i online-butiken se och lära. Det är lika enkelt som med nagellack och så hållbara som UV/LED den nya metoden att skapa Naglar moderna geler. Instruktioner och spik filmer med steg för steg förklaringar till att göra det själv med många bilder och bilder här nu uppleva. Gel lacker form hållbara lager färg på konstgjorda eller naturliga naglar, som kan vara lätt att dra bort remsan effekten. NAIL-EON UV nagellack SHINEY kan användas som solo - nagellack, eller i samband med en gel modellering och säkerställer permanent underhålls och skyddade väl naglar. För att producera en hållbar färg film på spiken, den naturliga nageln måste vara på Matt och behandlas med en primer. Ett underlack tillämpas bindningmedlet. Svettning lagret förblir skiljer sig från den konventionella modell ställningstagande - spik-, på fortfarande-vått basen pälsen gel lack tillämpas och bota under UV-lampa eller LED lampa det första lagret av NAIL-EON. Det avslutas med ett underlack, som säkerställer lämplig glans finish. Ordning på lagren i tunna skikt är viktigt med denna typ av nagelkonst. Så se till att lagret är helt botade. NAIL-EON UV nagellack Kalles är LED geler med samma egenskaper som UV nagellack, UV nagellack, nagellack, band - och peel off färg har härdning enheter och LED på bara 30 till 60 sekunder i CCFL lampor eller i 120 sekunder i UV ljus bota enheter.

Viskositet
+
tunn medium tjock
Tätning
+
Instruktioner
+

Steg 1:Skjuta tillbaka nagelbanden med vår UV (art. Nr. V4079) och de vanära naglarna med vår buffert (vit art. Nr. 4326) karta. För en bättre passform rekommenderar vi på naglarna med primer att behandla (15ml art. nr 1303).

Steg 2:Tillämpa basen coat art. nr. 1054 på spiken som nagellack och låt det hårdnar i lampan. Ta inte bort lagret av svett.

Steg 3:Måla naglarna med den önskade Färg och härda dem i lyktan 2 x. Nu har du möjlighet att dekorera naglarna med en spik konst. För detta behöver du svettas lagret med våra renare ta bort (100 ml del nr 4005). Om du önskar någon nagelkonst, ta inte bort lagret av svett.

Steg 4: För tätning, gäller våra överlack objekt nr 1054 och låt det härda i ljus enheten. Ta slutligen bort svett lagret med våra rengöringsmedel.  En ytterligare glans och spik hudvård rekommenderar vi vår nded nail oil (olja i olika dofter art. Nr. V4040).Feedback
+
Slutomdömen
4.1
Översikt
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell