Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Gellack / UV Nagellack
Vylet-Nails Premium UV nagellack pure - Klart och ljusa
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Rena färger för vackra naglar är alltid det rätta valet. Med Vylet-Nails Premium är UV nagellack pure rockera av färgen på naturliga och konstgjorda naglar dessutom permanent resistenta mot färg och högblank. Bota under ljus förhindrar flisning och blekning.

Någonsin efter, huruvida Vylet-Nails Premium UV nagellack pure tillämpas på naturliga eller konstgjorda naglar, är preparatet olika. En primer, till exempel i form av en bas rockar, krävs för ordningen på den naturliga nageln. Detta kommer att jämna nagelplattan och spik kommer inte missfärgas. UV gel beläggning används för konstgjorda naglar, en ren och torr yta är viktigt. Efter att ordern är botad i två fall och UV-ljus, om nödvändigt, gör ett extra lager färg för ännu mer intensitet. Så att motståndet av UV gel Polish förstärks, rekommenderas ett överlack som det sista lagret. Tätning gelen skyddar ren spjälkning och spik brott och dessutom förstärkt glans av UV nagellack. Högblank lämna en grundlig distanserar av svettning lagret med Zellette och renare och tillämpningen av polering olja.

Bas, färg finish - allt i ett UV nagellack

-Inga bindemedel eller glans lager krävs
-Utan svettas lager
-Hög glans
-Ogenomskinlig samtidigt tillämpa
-Hardens under UV-LED-lampa
-Enkel ansökan som nagellack


Viskositet
+
tunn medium tjock
Tätning
+
Feedback
+
Slutomdömen
4
Översikt
5
3
4
3
3
1
2
1
1
0

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell