Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Kosmetika / Smink och make up

Smink och make up

Filter articles
Sabrina penna Smink och make up Sabrina penna
3,94 kr *
30,31 kr / 100 g
-47%
Lösögonfransar Smink och make up Lösögonfransar
18,62 kr *
93,10 kr / 100 g
YOUMAXX Ögonfransar Smink och make up YOUMAXX Ögonfransar
Från: 26,50 kr *
265,00 kr / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Smink och make up KONAD Make-up Pinsel Set
57,81 kr *
-47%
Labello läppvård Smink och make up Labello läppvård
39,07 kr *
781,40 kr / 100 g
Köp make up billigt och smink alla typer av naturliga produkter
På sommaren är hyn naturligt fräsch, den mår bra av solljus och all frisk luft. Men hur är det under de övriga årstiderna eller när sommaren regnar bort? Då blir huden snabbt blek och grå. Huden kan även påverkas av stress, sjukdom, torr uppvärmningsluft eller andra externa faktorer. Hyn slutar då att stråla. Men så måste det inte bli. Med naturligt smink som är fritt från skadliga ämnen, och som täcker ojämnheter och samtidigt vårdar, kan huden få tillbaka sin lyster och spänst. Olika typer av smink som läppstift eller läppbalsam, ögonskugga, rouge, mascara och lösögonfransar, kajal och eyeliner ger ansiktet mer utstrålning.

Ett tilltalande yttre är idag en fördel på nästan alla livets områden. Särskilt på jobbet är det viktigt att ge ett välvårdat intryck. Förutom en modern och passande frisyr och rätt kläder spelar det även roll vilken kosmetika man använder sig av. Med naturligt smink som innehåller naturliga mineraler och vårdande ekologiska oljor får du den perfekta grunden och en fräsch hy som framhäver din personlighet. Det är upp till dig själv och dina önskemål om du väljer flytande foundation, creme-foundation eller bara ett lätt puder. För att få ett naturligt resultat bör du vara noga med att välja en foundation som passar din egen hudton. För mörkt smink kan lätt se onaturligt och överdrivet ut.

Framhäv dina ögon och få dem att se större ut med kajal, eyeliner och ögonskugga. Tumregeln är att vardags-makeupen ska vara mer diskret och naturlig, medan kvälls-makeupen eller makeupen för speciella tillfällen kan vara kraftigare och mer iögonfallande. Då är lösögonfransar bra, som ger en blick som drar ögonen till sig. Du markerar kinderna med ett rouge, och ett läppbalsam från vår webbshop för naturkosmetika tar hand om dina ömtåliga läppar. Läppstift, läppenna och läppglans ger en färgglad touch.

Lita på våra naturliga smink-produkter utan konstgjorda ämnen och låt ditt ansikte stråla! De naturliga, vårdande ingredienserna som växtextrakt och ekologiska oljor får dig att må extra bra. Smink och make up utan kemiska ämnen ger dig bra hy billig shopping i nätbutiken.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr