Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr

Märken

Vi erbjuder ett brett utbud från de mest varierande, patenterade internationella märkena med hög kvalitet som t.ex. Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery och många fler. Hitta dina favoritprodukter bland fler än 8 000 märkesprodukter. Våra produkter levereras i olika storlekar så att du kan få det som passar dig. Sök igenom vår shop för att inspireras.

nded

nail design exclusive discovery

Vårt eget varumärke, vilket erbjuder hög kvalitet till ett lägre pris. Perfekt för nybörjare, nagelsalonger och återförsäljare. Utnyttja den intensiva forskningen och den höga graden av noggrannhet som ligger till grund för det breda utbud som ndeds produktutbud erbjuder.

American-Line

Simply the best

Mottot här är lyx ut i fingerspetsarna. Skäm bort dina naglar och dina kunders naglar med det bästa från amerikansk forskning. Ett intensivt samarbete mellan forskningsavdelningen och välkända nageldesigners har gjort detta varumärke till den lyx det är idag. En dröm för varje älskare av nageldesign, eftersom nageldesign med vår American Line blir till ren konst.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Ett kvalitetsvarumärke för hela världen. Vår populära serie Euro-Line är en ledande produkt som används och säljs över hela världen. Vi har arbetat helhjärtat med forskningen för att uppfylla de höga krav som dagens nageldesignindustri ställer. Du kommer att bli både glad och förvånad över den enkla hanteringen och de strålande resultaten. Kvalitet till ett oslagbart pris, vilket även kommer att glädja dina kunder.

Nail-Eon

Quality is our passion

Förutom hög kvalitet och teknisk innovation erbjuder vi även utmärkta gellack med alla tillbehör. Allt är toppmodernt och baseras på den senaste forskningen. Alla NAIL-EON-apparater har testats av TÜV-SÜD och tillverkas enligt högsta möjliga standard. NAIL-EON erbjuder 3 års garanti på alla apparater.

Vår gellack frammanar en oemotståndlig charm på naglarna. Forskning och tålamod har lagt grunden till utvecklingen av denna produkt så att du kan få nytta av dess långvariga intensitet. Och trots dess robusta egenskaper erbjuder vi produkter som gör att du varsamt kan avlägsna gellacken från naglarna. En milstolpe i vår forskning.

Från den bästa nagelfilen till den nyaste UV-lampan erbjuder vi alla de tekniska tillbehör som du behöver för att arbeta professionellt med nageldesign. Alla våra produkter har certifierats av TÜV-SÜD och står för kvalitet och garanterad tillfredsställelse. Provade och testade av oss personligen, och har befunnits vara av utmärkt kvalitet.

Vylet Nails

Award winning nails

Vår serie Vylet Nails uppfyller högsta standard och är mycket mångsidig. Vår forskning har förenat kvalitet och perfektion i tre produktserier.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution för nageldesigners som värdesätter en enkel användning och extrem hållbarhet. Starta en revolution i nageldesign och gör dig känd med vårt märkesgel.

Vylet Nails Elements

Smycka dina naglar och kundernas naglar med den naturliga, elementära glansen i vår Vylet Nails Elements-serie. Det naturliga och det klassiska förenas i ett stort urval av produkter. Utnyttja erfarenheterna från välkända nageldesigners som har bidragit med sina specialistkunskaper i forskningen om dessa produkter.

Vylet Studio Edition

Designa som en stjärna! Smycka dina naglar och kundernas naglar i äkta Hollywood-stil. Med våra spektakulära Vylet Nails-produkter finns det inga gränser för fantasin. Många års forskning har gett resultat och du får glamour på naglarna och ett leende i ansiktet.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell