Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nagelfil
Exchange-filer rostfritt stål - övre material för professionella nagelsalongen
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Bara en väl formade spik, får du ett konstverk. Den vara a och o är rätt nagelfil, som måste vara inte bara lätt att använda, men också robust och hygienisk. Ändra filsystemet, dessa krav är lätt träffade. Efter varje användning, arkivering ytan är lätta att byta, även de högsta krav på hygien är således uppfyllda.

Exchange filer från rostfritt stål består av högkvalitativ metall som är extremt robust och lätt som en fjäder. Materialet i ansökan kroppen kommer från flygindustrin och ger så bara de bästa egenskaperna. För tillämpningen av ansökan, i formerna som är raka, krävs trapetsoid och bred nu tillgänglig, lämplig arkivering ytor. De finns i butiken i Family Pack ordernumret V 6911. Efter varje användning dras den självhäftande ytan utan självhäftande rester från rostfria kroppen. Nya kunder får nya och oanvända nagelfilar för manikyr eller utarbetandet av modellen situationen. Idealet är om ändringen av ansökan ytor inför ögonen på kunderna. Detta skapar förtroende och professionalism. Även hygienisk hantering kan vara mode med arkivering kroppen: detta lätt kan rengöras vid behov i desinfektionsmedel.

Feedback
+

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell