Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nagelfil
Ansökan yta rostfri 10 Pack - för rostfritt stål Exchange-filer
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Avlopp nageln Studio alla arbetar rent och professionellt, en hög hygienisk standard är en förutsättning. Exchange-filer av rostfritt stål, som blivit fullfjädrad nagelfil med hjälp av lämplig arkivering ytor är idealiska för exakt, hygieniska och rena filer och former. Självhäftande arkivering ytorna byts enkelt med varje kund, för en professionell atmosfär är omhändertagen!

Ändra filer består av ett hölje i rostfritt stål som arkivering kropp samt lämplig arkivering ytorna. Dessa kan vara lika enkelt på styrelsen pastan är hur då igen pensionera låta. Ansökan områdena i olika former finns samt inlämning av kroppen, så är nail filer för varje användningsområde. Ansökan ytorna är gjorda av hög kvalitet sandpapper, tack vare innovativ självhäftande teknologi, de kan dra bort enkelt och utan rester. Förändringen av de sandiga områdena i ögonen på kunderna, tyder detta på professionalism och hygien. Lämpliga arkivering områden ändra filerna finns i olika versioner under löpnummer V6907. I styrelserna själva lätt kan rengöras vid behov i desinficerande badet och är också alltid hygienisk nagelfilar till hands.

Feedback
+

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell