Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nagelkit / Akrylnaglar Startkit

Akrylnaglar Startkit

Filter articles
nded Akryl-Set, proffs Akrylnaglar Startkit nded Akryl-Set, proffs
228,10 kr *
NDED Starter-Kit Akryl Akrylnaglar Startkit NDED Starter-Kit Akryl
122,88 kr *
Vylet Nails Akryl-Set Akrylnaglar Startkit Vylet Nails Akryl-Set
531,65 kr *
Vylet Nails Akryl-Set för problemnaglar Akrylnaglar Startkit Vylet Nails Akryl-Set för problemnaglar
379,49 kr *
462,79 kr / 1000 g
Akryl nagel set och akrylnaglar startkit för vackra lösnaglar billigt

Har naglarna belastats mycket och har blivit matta och har lätt att bryta då är det dags för vila och återhämtning. Nagellack, gel och lim angriper naglarna, gör de torra och naglarna lider- som tydligen syns! Men sådant måste inte hända. Lösnaglar ger skydd och den naturliga nageln kan återhämta sig, växa i lugn och ro liksom. Och det bästa: Lösnaglar ser helt naturliga ut, om de är bra byggda i rätt material och teknik. Dessutom kan konstnaglarna dekoreras på precis samma sätt som naturliga naglar, det går bra att använda färgat nagellack, få högglans på dem, använder glitter eller annat nagelsmycke. Det är egentligen ganska enkelt att bygga naglar. Medels nagellim som appliceras i tunt lager på den naturliga nageln klistras plastnaglen fast. Den skulpterade nageln utgör liksom ett skyddande överdrag på nageln och den naturliga nageln utsätts inte för mekaniska skador och klarar alla belastningar och påfrestningar som väntar, som tex datorarbete eller annat jobb som händerna används flitigt.

Akrylnaglar är starkare och hårdare än de mer kända gelnaglarna. Akrylnaglar byggs med hjälp av pulver och vätskor som härdas och bildar ett stabilt lager på nageln. Sedan kan de behandlas precis likadant som naturliga naglar. Lösnaglar kan filas till önskad form och längd, kan målas, lackas, piercas och dekoreras med nagelsmycke. Med lösnaglar får du härligt förlängda naglar och dina naturliga naglar mår också bra med plastnaglen på.

I vårt sortiment erbjuder vi två olika settar som innehåller allt du behöver för nagelskulptering med akryl. Ett utav setterna avser hemanvändning, det andra passar till professionell verksamhet, t ex nagelsalonger eller proffsiga nagelterapeuter, nagelteknologer och nageldesigners. Utförliga instruktioner om hur man bygger naglarna med akryl medföljer.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr