Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nagelkit /

Färg gel kit

Är färg gel sätter ändrat värde oftast från UV färg geler, som finns som en enda artikel. Som utbytet av enskilda produkter från uppsättningen är mycket enkel och alla färger är alltid helt tillgängliga. Kombinationen av olika färger med samma struktur och samma färger med olika konsistens är särskilt spännande. Så är nail art effekter som bara avslöjar deras särprägel och att vissa något på andra blick. Likheterna i nyanser betonas av mångfalden och resultatet är ett spännande konstverk på varje nagel. Särskilt roligt och effektivt det agerar när enskilda färger i färgglada anger eller distribueras också i rytm på naglarna. Så, är en färgglad full cover mix, som är helt olika, och ändå gemensamma element på varje nagel.
 
UV gel färg kit är fortfarande perfekt startpaket för nybörjare. Urvalet av olika färger gör det enkelt det första experimentet, uppsättningar med medium viskositet färg geler, som dessutom har en honung effekt och självständigt att jämna är särskilt väl lämpade. Fördelen med dessa geler: eliminerar utarbeta ansökan arbete, som rymmer en hel häck, speciellt för nybörjare i spik design. Markeringen i ändrat butiken innehåller gel färguppsättningar från ändrat utbud samt premium kombinationer för att agera särskilt elegant nageldesign.
Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr