Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nagelkit / Manikyr Set

Manikyr Set

Filter articles

Klassisk manikyrset, hem som också som praktisk redskapet i handväskan inte bör saknas, består av någon anledning bästa intressen som aktiverar en grundlig nagelvård. Snabba reparationer, för exempel slet en naturliga eller konstgjorda naglar är möjliga med de och förhindra ofta värre skador. Nagler är stilig och vacker i varje situation.

Den grundläggande utrustningen i manikyrset ligger ofta i praktiska fall. Beroende på om uppsättningarna för den grundliga nagelvård är hem eller praktiskt i väskan eller i kosmetika fall placeras till uppsättningar i storlek och omfattning skiljer sig åt. En eller flera filer i olika grader av finhet, en hög kvalitet nagel sax eller en nagel clipper, så väl som olika tillbehör såsom nagelband knivar eller UV för försiktigt trycka tillbaka nagelbanden eller rengöring nageln kanterna från smuts eller gel rester ingår alltid men enligt modellen. Uppsättningar för resor ingår generellt liknande grundläggande utrustning, ofta i miniatyr format eller som ett intelligent dubbla instrument. Är komponenterna som i vackra och praktiska fall, vilket säkert stängs med en dragkedja. Beroende på kvaliteten består påsar av plast, läder eller ens äkta läder för lyx-versionen.

Manikyr set för professionellt bruk är mindre på vägen innebar och ingår ett betydligt större utbud av ofta eller ens en elektrisk nagel fräsar för manikyr och nagelvård. Dessa Set innehåller ofta, sådan en hornhinna hyvling också enheter som huden kan upprätthållas. Fräsmaskiner har många papper kan vara arkiverat, slipas och poleras. Särskilt när inte bara manikyr och pedikyr set bör vara möjligt, krävs fler enheter, inklusive nagelsax. Detta är omständigheten på grund av att mina tånaglar är ofta betydligt mer stabil än fingernaglar.

I den nded handla högkvalitativa manikyr set erbjuds, innehöll enheterna är gjorda av hårda och hållbara material, manikyr utrustning är rostfritt stål design integrerad metall naturligtvis. När alla apparater, vara medveten om att en rengöring av smuts och anmälningar skall göras efter användning av apparaterna. Redskap för nästa användning skall tillämpas omedelbart. Vad rengöringsmetoder är varje lämplig, är tillverkarens instruktioner att hänvisa till.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr