Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nagelkit / Prov Set

Prov Set

NDED Prova-på UV-Gel-Set Prov Set NDED Prova-på UV-Gel-Set
41,95 kr *
NDED Prova-på Akryl-Set Prov Set NDED Prova-på Akryl-Set
61,73 kr *
NDED Prova-på UV-Gel-Set, stor Prov Set NDED Prova-på UV-Gel-Set, stor
32,54 kr *
nded överraskning paketet Prov Set nded överraskning paketet
297,57 kr *
273,00 kr / 1000 g

Nagellagning, nagelskulptering eller nageldesign. Kalla det för vad du vill, att bygga naglar och dekorera dem riktigt snyggt är inte enklast i världen. Det kräver lite övning förstås. Och då borde man inte handla allt man hittar eller tycker är bra kvalité till ännu bättre pris utan det är alltid meningsfullt att först kolla på saken och börja med ett provex. Handla inte stora mängder av gel eller akryl innan du verkligen vet hur det funkar och om det överhuvudtaget funkar att fixa naglarna själv på egen hand. I vårt sortiment hittar du bra nageldesign- provexemplar och produkter i mindre förpackningsenheter som passar bra att prova på. Dessutom finns allt du behöver för att börja med nagelskulptering och nageldesign.

Exempelvis erbjuder vi två sorters Gel-Set som innehåller olika produkter. Båda av bästa kvalité och till helt rimligt pris. Alla som vill komma in i ämnet och skaffa sig lite erfarenhet av att bygga gelnaglar kommer att bli nöjda med ett av våra settar – men passa på att settarna inte innehåller dyrare apparater för att torka och härda gelnaglarna eller extra tillbehör för att dekorera naglarna, nagelsmycke eller verktyg till nagelvård. Men alla material och tillbehör som behövs för att bygga gelnaglar medföljer naturligtvis!


Ett ganska liknande set finns också för att bygga akrylnaglar.  Detta prov-set bjuder på att prova på! Det innehåller primer, klart dvs genomskinligt akrylpulver, vätska (liquid) och 10 tippar (lösnaglar). Detta akryl-set passar perfekt för att prova på, för att öva och laga vackra akrylnaglar! Precis passande för nybörjare!

Alla våra Nageldesign-provexemplar är gjorda i samma  goda kvalité som alla våra andra produkter också. Det handlar inte om billiga provex i låg discount-kvalité utan det är precis sådana provex som professionella nageldesigners och nagelsalonger får från tillverkarna och leverantörerna . De vill jo övertyga om att deras produkter är de bästa för den professionella marknaden och då måste produkterna de erbjuder håller mycket bra kvalité. Och vi vill också att privatkunder får njuta av det! Naturligtvis går det bra att även du som privatkund handlar alla provex hos oss. Vi tycker om vackra naglar och vill gärna att kunderna får njuta av dem också!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr