Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Tillbehör / Utbildning och Instruktioner

Utbildning och Instruktioner

Instruktioner för naglar och utbildning för gelenaglar och manikyr

Nageldesigner resp nagelteknolog eller nagelterapeut är ett yrke som många andra inom wellness-, spa- och beauty-branschen, men det beror på stor del på yrkesinriktade tilläggsutbildningar. Det går inte att lära sig omfattande kunskaper och tekniska färdigheter inom nagelvård, hudvård och nageldesign dvs nail art inom kort tid utan det krävs en längre periods lärande för att skaffa sig all kunskap om medicinska och hygieniska förutsättningar inom nagel- och hudvård. Men ändå finns än så länge inga överensstämmande, likadana utbildningar till nagelteknolog eller nageldesigner och det finns många amatörer på detta område. Alla utbildningra inom nail art och nageldesign borde förmedla grundläggande kundskaper om medicinska aspekter och hygien samt förmedla kunskap och färdigheter inom användning av olika material, tekniker och apparater. Själva hanteringen av alla verktyg och tillbehören inom nagellagning skulle utgöra en stor del av sådana utbildningar men också hur man borde umgås med kunder. Det ingår alltså både det rent fackliga området samt en social, och ekonomisk del också, precis som vid andra yrken inom tjänstesektorn och handeln.

I fokus står dock nagelskulptering, nagellagning och nagelförlängning när det handlar om utbildningar inom Naildesign eller Nail Art. Bygga naglar med hjälp av lösnaglar, hur man skulpterar akrylnaglar och gelnaglar, det är en av de viktigaste innehållen utbildningen inom nageldesign skulle erbjuda.  Det finns många värdefulla tips och tricks att laga och bygga naglar bästmöjligt och det är faktiskt inte så svårt att lära sig alla dem, men det behövs lite övning och praktik innan allt funkar som det ska och innan blivande nageltekonolger känner sig trygga och säkra på det dem gör. Detta gäller alla slags modellager, t ex nagelskulptering med hjälp av UV-gel. Utbildningsmaterial som DVD:er, övningshänder, fingertoppar och lösnaglar hittar du i vårt sortiment under denna rubrik samt broschyrer och instruktioner om hur man gör för att fixa naglarna. Naturligtvis är alla instruktioner och infromationsbroschyrer även något för hemmafixare och inte bara för proffsiga eller blivande nageldesigners, nagelteknologer och nagelterapeuter. Titta bara runt lite och hämta hem värdefulla tips så att även din nagelförlängning lyckas!  


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr