Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nageltippar / Stiletto Tippar

Stiletto Tippar

Filter articles
Refill påse 50 st stiletto tips Stiletto Tippar Refill påse 50 st stiletto tips
Från: 6,72 kr *
Nail tips rutan stiletto tips Stiletto Tippar Nail tips rutan stiletto tips
34,08 kr *
54,97 kr / 100 g
Stilletto mall 500 St Stiletto Tippar Stilletto mall 500 St
Från: 98,40 kr *
192,94 kr / 1000 g
Stiletto Motiv Tippar Stiletto Tippar Stiletto Motiv Tippar
73,54 kr *
84,53 kr / 100 g
Effektiv naglar med stiletto tippar eller mall

Kändisar gör det: stiletto nails är nu helt i linje med trenden och dekorera naglarna med extraordinära nagelkonst. Den särskilda optiken av konstgjorda naglar, som är gjord med stilett tips eller mallar, gör en utmärkt figur med enkel design och ser förvånad att awesome utsikt. Är extravagant formade nagel med nail art artiklar från nded Diverse, effekt geler eller effekten av UV nagellack till, miniatyr konstverk som finns kvar i minnet.

Konstgjorda naglar kallas stiletto nails fronten på en punkt. Detta stiletto tippar kan vara subtil beroende på begäran eller bildas extremt. För perfekta naglar servera stiletto naglar tips, som ger form och vara fäst med nagel lim på den naturliga nageln. Det är också möjligt att använda en speciell spetsigt formad mall, som fungerar som en mall för konst naglar akryl, glasfiber eller gel. I alla fall nagel som vanligt lager, material rättvis är härdad och dekorerad med önskad nagel konst. Stiletto tippar naglar kan vara mycket vassa och extremt för särskilt slående design. För varje dag mer Stilettos är lämplig, snarare eftersom att alla aktiviteter enkelt utföra.

Välmanikyrerade händer och genomtänkt naturliga naglar är en bas för vackra stiletto naglar, som håller permanent som konstgjorda nageln. I det första steget, den naturliga nageln är arkiverat, halkfria med bufferten, och med en bindning belagda agent, den så kallade primern för stiletto tippar som gel modellering. Ett tunt lager av priming gel kommer på torkade primer. Basen pälsen är botad under UV- eller LED Licht och utgör grunden för utvecklingen av nagel. Beroende på förfarande stiletto placeras på mall tips eller syl och nageln bildas. För utformningen av mönster finns som vanligt möjligheter. Så kan vara nagel i fransk stil, med fantasi nagel konst eller som en vanlig målade konstgjorda nageln med tydlig färg eller effekt beläggningar är utformade.

Som ett verktyg för utformningen av stilettklackar, som tog sitt namn från den italienska, en mycket vass nål pistol, ofta också används mallar. De flexibla stiletto modellering stencilerna kan användas med akryl eller gel och är placerade runt toppen på fingret. På mallen, stilett formade nagel, nagel är botad, mallen är lätt bort. Stiletto tipparär en annan populär variant för att producera formen spetsar nagel. Dessa är tillgängliga och limmade i lämplig storlek på den naturliga nageln med nagel lim i olika möjliga med och utan mönster. nagel kommer sedan att behandlas som vanligt.Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr