Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Airbrush

Airbrush

Filter articles
Airbrush Tippar Airbrush Airbrush Tippar
Från: 22,27 kr *
44,54 kr / 100 g
Nail art stenciler Airbrush Nail art stenciler
4,42 kr *
Airbrush färger Airbrush Airbrush färger
24,19 kr *
302,38 kr / 100 ml
Lösnaglar/tippar med motiv Airbrush Lösnaglar/tippar med motiv
Från: 61,34 kr *
Airbrush stencil Airbrush Airbrush stencil
6,24 kr *
Stiletto Motiv Tippar Airbrush Stiletto Motiv Tippar
73,54 kr *
84,53 kr / 100 g
Nail art blanda plattan Airbrush Nail art blanda plattan
9,41 kr *
49,53 kr / 100 g
Kompressor för naglar med färger och airbrush kit - sverige
Grundläggande utrustning för airbrush nail art

Teknik lyckas i nagelkonst i airbrush, olika redskap är nödvändiga. Utrustning för denna speciella nail art variant som en praktisk airbrush Kit som erbjuds i vår butik. Följande verktyg behövs för den grundläggande utrustningen:
• Airbrush pistol
• Kolv kompressor med trycktanken
• Anslutningsslang, till exempel som en spiral slang
• Filter
• Munstycke hållare
• Rengöring Kit
• Vatten lösliga färger som svart och vitt
• Airbrush nail art stenciler
Denna utrustning finns tillgänglig, arbetsplatsen beredd, redo för nailart. Med en mun protector rekommenderas att säkert undvika inandning av färg dimma. Området bör skyddas, arbetsstationen sig kräver en ljusa och bländfritt ljus för perfekt utsikt över nageln.

Bra nageln förberedelse för bästa resultat

En nageln konst kan vara alltid endast så bra som utarbetandet av nageln är gjort. Tillämpningen av airbrush teknik på akryl eller gel naglar eller förstärkta naturliga naglar är det möjligt. Ytan måste vara grundligt rengjorda, ren och torr. En självhäftande hud skydd mall runt nageln är limmad till skyddet av fingret. Som den första nageln i tummen sprutas. Om du vill justera kompressorn trycket kan 1.5 till 2 barer i airbrush börja tillämpa. Avståndet till nageln bör vara ca 4-5 cm.

Ta bort till den perfekta airbrush nail art

Airbrush nail konsten fungerar i flera tunna lager. Som ett resultat, är resultaten särskilt fint. I det första steget, är nageln utrustad med en primer. Vit är särskilt bra och ger ljus de efterföljande lagrarna färg. De första pälsen torkar, airbrush stencilerna användas. Önskad motivet placeras på nageln och tryckte på. En liten mängd i kompressorn tanken är fylld med önskad färg, avståndet vid tillämpningen kan minskas något. Även används här igen i flera lager.

Är färgen torkade och är sprayas på någon önskad teman, mallen är försiktigt bort med pincett. Fingerskyddet kan tas bort också. Komplett airbrush nail konsten är förseglad med ett överlack och så innan blekning och repor väl skyddad.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr