Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Fimo

Fimo

Filter articles
Naglar Sticks i Fimo lera Fimo Naglar Sticks i Fimo lera
Från: 2,11 kr *
Blommor i Fimo lera Fimo Blommor i Fimo lera
29,18 kr *
Fimo lera "fruktsallad" Fimo Fimo lera "fruktsallad"
29,18 kr *
Fimostavar nageldekorationer, fimo i form av frukter och grönsaker

Vårdade händer är vackra och tilltalande! Smeka och njuta! Vem tycker inte om det! Men det kanske inte är alltid så enkelt att vårda naglarna på rätt sätt därför att naglarna är ganska känsliga ibland och kan lätt tappa glansen pga stress, dålig kost, brist på sömn osv. Ett bra sätt att skydda naglarna är att använda nagellack eller lösnaglar. Då får de naturliga naglarna liksom ett skyddande överdrag som är okänsligt mot skadliga påverkningar utifrån. De naturliga naglarna kan sedan återhämta sig och växa i lugn och ro. Konstnaglar eller lösnaglar kan skulpteras och dekoreras helt efter egen smak och tycke, det är bara fantasin som sätter gränser!  Det går även mycket bra att använda Nailart Fimo lera som spännande  nageldekoration som bjuder på lite mer utöver det vanliga. Det handlar om färggranna små små plattor i ett slags hårdgummi material, de är tillverkade för hand och helt unika. De läggs enkelt på fuktig gel innan härdningen och sedan härdar de tillsammans med gellagret. Och sedan är de nästan oförstörbara. Åtminstone håller denna dekoration så länge som lösnaglarna också.

Nailart Fimo finns tillgänglig i flera variationer. Fruktigt-färggranna skivor som påminner om läckra frukter, det finns olika sortiment och blandningar att få, i störe och mindre förpackningar och mängder. Kula grönsaker finns också, typ „grönsaksgryta“ – ganska roligt! Och sedan finns också vackra blommor i fimo lera. Det handlar om fimo sticks, alltså stänger i fimolera i resp motiv som ska skäras tunt för att få en liten platta eller skiva med resp motiv och det kan enkelt sättas på nageln. Vi erbjuder också passande tillbehör som t ex fimokniv.

Finfin dekoration för rolig pyssel!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr