Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art
Katt hologram visar 3 x 6 mm
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Bländande katten från de runda hologram display 3 x 6 mm 12 färgerna är idealiska när glittrande och slående höjdpunkter bör införlivas i spiken. De droppformade strass är pressade i Modellagemasse och därmed beroende på materialet som botas. Ett sigill garanterar hållbarhet och lång skina.
Innan kattens ögon från displayen som en spik konst kan införlivas, måste akryl eller gel spiken installeras noggrant. Den naturliga nageln är arkiverat och misshandlade. En primer säkerställer krävs adhesionen av primer på spiken. Lager för lager av modell position spiken med C-kurvan bildas nu i det sista lagret av struktur, infogas strass från kattens lust hologram Visa 3 x 6 mm och med härdat eller med torkad. Insättarna följa så stabil i den konstgjorda nageln. Ett överlack tillämpas för lång hållbarhet och hög glans. Tätning gelen är målade i ett tunt lager på spiken och härdas i UV-ljus för två till fyra minuter. Efter den slutliga behandlingen med renare och polering, lyser nageln under lång tid och är permanent reptålig.
Dimensioner
+
0.025 Meter (m)
0.005 Meter (m)
0.025 Meter (m)
Feedback
+

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell