Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Nagelglitter flakes

Nagelglitter flakes

Filter articles
Glitter Flakes Nagelglitter flakes Glitter Flakes
Från: 2,50 kr *
13,89 kr / 100 g
Glitter Flakes Silver Nagelglitter flakes Glitter Flakes Silver
9,41 kr *
52,28 kr / 100 g
Glitter Flakes Lila Nagelglitter flakes Glitter Flakes Lila
8,45 kr *
46,94 kr / 100 g
Glitter Flakes Färggrann Nagelglitter flakes Glitter Flakes Färggrann
1,31 kr *
7,28 kr / 100 g
-56%
Glitter Flakes Rosa Nagelglitter flakes Glitter Flakes Rosa
9,41 kr *
52,28 kr / 100 g
Glitter Flakes Grön Nagelglitter flakes Glitter Flakes Grön
1,31 kr *
7,28 kr / 100 g
-48%
Nail art metall av flingor Nagelglitter flakes Nail art metall av flingor
6,82 kr *
85,25 kr / 100 g
Nageldekorationer för nagelglitter flakes och nail art billigt online

Individuellt och personligt dekorerade naglar är absolut vackra. De kan vara mycket påfallande eller vara ganska diskreta men snygga och välvårdade ändå. Naturliga naglar och naglar i naturlig färg är otvivelaktigt ganska snygga, men det får gärna vara lite färg och snygg dekoration också. Varför inte prova på spännande nageldesign? Nailart Flakes bjuder på snygg och dynamisk design utan att verka alltför iögonfallande och galet. Flakes är så speciella därför att de bryter ljuset. Det gör den enastående effekten Flakes utmärker sig av. Lätt iriserande är de, men behåller ändå färgen, de glittrar och glimrar lite som inte vanligt nagellack kan och därför är nageldekoration med Flakes något lite utöver det vanliga. Men ganska diskret och stilig ändå! Precis lagom så att säga. Flakes är tillgängliga i tio olika färger som passar till allt. Dessutom hittar du i vårt sortiment enkla vit-skimrande Nailart Flakes som är jättesnygga och särskilt dirskreta och eleganta. Vill du också prova på någon rejäl färg, så hittar du visst något, kolla bara våra blandningar där olika färger finns med.

Nailart Flakes läggs enkelt på fuktigt nagellack innan det torkar eller på fortfarande fuktig UV-gel innan härdningen. Efter härdningen är din Flakes nageldekoration fixerad och du kan njuta av din spännande nageldesign. Flakes kan läggas på alla slags naglar, det spelar ingen roll om det handlar om naturliga naglar eller lösnaglar. Det behövs inte någon speciell utrustning eller tillbehör för att applicera Flakes på nageln. Och det klarar alla, det är hur enkelt som helst men resultatet är verkligen fint! Flakes brukar användas av duktiga hemmafixare och proffsiga nageldesigners, hemma eller på nagelsalongen.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr