Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art
Nail art dyker för presentation eller motion i nagel design
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

Dessa nail art Dyker en chopstick bifogas för bättre hantering, består av en spets till den. Med dessa dyker kan på ett enkelt sätt och så annorlunda nageldesign skapa och ge fritt utlopp för sin kreativitet. Få den bästa mönster, men praktiken du skulle inte alltid till sina egna naglar genom praktik och mycket kreativitet. Modeller finns inte alltid. Du är därför nail art Dyker det enklaste sättet att lära sig de beräkningsmodeller och rutin för att få dig i nagel design behov.

För kunder, kan nagel konsten vara dyker också mycket praktiskt. De flesta har kunder vill ingen riktig aning vad du har vilja denna gång för en spik konst. Med dyker kan du helt enkelt peka dina kunder, nagel konsten. Detta underlättar beslut av nageldesign och kunden får bara visar en inblick i mångfalden av ditt erbjudande.

Olika färger kan föreställas som ännu bättre. Rätt färg är vanligtvis bara verkligen syns när gelen eller den lämpliga gel lack och akryl färgen har använts på ett tips.


Feedback
+

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell