Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Paljetter

Paljetter

Filter articles
Naglar Paljetter Paljetter Naglar Paljetter
Från: 2,78 kr *
13,90 kr / 100 g
Nailart paljetter ringar regnbågseffekt Paljetter Nailart paljetter ringar regnbågseffekt
13,63 kr *
151,44 kr / 100 g
Nailart paljetter ringar Paljetter Nailart paljetter ringar
29,47 kr *
327,44 kr / 100 g
Nagelglitter och nagel paljetter för nail art - nagelshop för konstnaglar

Inom nail art, nagelkonst och nageldesign är nästan allting möjligt! Det går att använda och hitta på mycket för att uppsnygga naglarna. Det är bara fantasin som sätter gränser och den är egentligen outtömlig och outtröttlig hos kreativa personer. Självfallet är nail art artister, nageldesigner och nagelkonstnärer kreativa människor och det är antagligen alla som älskar vackra naglar också! Det finns många naturliga och artificiella material som bjuder på bra möjligheter för nageldekoration. Nageldesign resp nail art är ett mycket speciellt konsthantverk därför att det använder sig av så otroligt många olika material, former och färger och behöver inte så omfattande teknisk utrustning. Dessutom handlar det om mycket små ytor som förvandlas till vackra små konstverk.

Nailart Paljetter liknar paljetterna man känner igen från kläder eller modevärlden överhuvudtaget. Paljetter finns också inom nageldekoration och det funkar utmärkt bra med paljetter på nagalarna. Nailart Paljetter läggs enkelt på fuktigt nagellack eller fortfarande fuktig UV-gel. Efter härdningen är paljetterna bra fixerade och håller framöver. Paljetter ger sköna glänsande effekter på nageln. Utbudet av paljetterna är ganska stort, det finns t ex ganska diskreta paljetter, iriserande, lysande, glänsande, matta, metalliska, vita eller färgade paljetter.   Vi välkomnar dig att kolla runt lite i vårt stora sortiment. Naturligtvis uppfyller produkterna vi erbjuder europeiska kvalitetskrav, de levereras direkt från tillverkaren och håller verkligen bra kvalité. Vi gillar naglar och nageldesign och vill erbjuda det bästa för naglarna!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr