Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Piercingar

Piercingar

Filter articles
Naglar Dekoration Motiv Piercing Piercingar Naglar Dekoration Motiv Piercing
Från: 3,26 kr *
Dekoration, olika motiv Piercingar Dekoration, olika motiv
Från: 3,55 kr *
177,50 kr / 100 g
Nail art Pearl halsband Piercingar Nail art Pearl halsband
Från: 3,74 kr *
41,56 kr / 100 g
Halloween nail art Piercingar Halloween nail art
5,95 kr *
85,00 kr / 100 g
Nail art överlägg Piercingar Nail art överlägg
34,08 kr *
284,00 kr / 100 g
Naglar Piercing Ringar Piercingar Naglar Piercing Ringar
2,88 kr *
28,80 kr / 100 g
Borr till nagelpiercing Piercingar Borr till nagelpiercing
29,18 kr *
58,36 kr / 100 g
Nail art nitar 50 St. Piercingar Nail art nitar 50 St.
22,27 kr *
Naglar Dekoration Motiv Piercing Vinge guld Piercingar Naglar Dekoration Motiv Piercing Vinge guld
1,58 kr *
-55%
Piercings för naglar och billiga piercingar för nageldekoration

Piercingar är spännande, lite okonventionella, kanske t o m lite rebelliska och – sexiga! Det handlar om speciella smycken som inte bara finns på kroppen utan i kroppen också! De bryter gränserna liksom, det kommer något in i kroppen utifrån och samtidigt släpps någonting ut ur kroppen inifrån. Gränserna suddas ut och kanske är det det som är mest spännande och tilldragande med just piercingar. Piercingar i näsan, läppa eller örat är helt vanliga nuförtiden, men det finns också sådana piercingar som inte syns och som är mer sällan. Det går faktiskt också att piercar naglarna! Och det kanske är något inte så många känner till eller har hört talas om. Nagelpiercingar rekommenderas inte för naturliga naglar därför att nageln är alltför känslig och skadas lätt, men att använda piercingar på lösnaglar eller konstnaglaer är inga problem!

Tycker du om något som är skiljer sig mot det vanliga, kanske tråkiga? Då är du välkommen att kolla runt och titta på alla möjligheter nagelpiercingar bjuder på för att få roliga, exceptionellt designade naglar. I vårt sortiment finns vackra piercingsmycken och det gör inte ont med nagelpiercingar! Absolut inte!  Du hittar t ex klassiska ringar med kullås som du kanske känner igen från andra, vanliga kroppspiercingar, men det finns också fantasifulla berlock och hängsmycken som fästas med hjälp av en liten ring på nageln. Nagelpiercingar är rejäla blickfång och ganska unika. Ovanligt, extraordinärt, extremt!  Är det första gången du vill använda nagelpiercing så rekommenderar vi professionell hjälp på nagelsalongen el dyl så att den naturliga nageln inte skadas och resultatet blir precis som önskat. Sedan är de bara att fortsätta själv! Lycka till och grattis på att du vågar! På enastående naglar!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr