Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Ringar

Ringar

Ringar naglardesign Ringar Ringar naglardesign
Från: 19,30 kr *
Träpinne inkl underlag Ringar Träpinne inkl underlag
124,81 kr *
-47%
Hållare till träpinne Ringar Hållare till träpinne
83,16 kr *
41,58 kr / 100 g
-47%
Nagelringar för naglar och ringar föt nail art och nageldesign

Smycke passar bra till vackra kvinnor och vårdade händer!  Traditionellt smycke räknas ringar, halsband och färgade naglar till. Men det känns alltför vanligt och tråkigt tycker väl många: Varför måste det alltid vara samma grejer hela tiden? Det skulle vara bra med något lite annorlunda också, något, som ger lite mer dynamik, som är lite spännande, tilldragande men snygg och kanske ganska diskret ändå. Det är ju inget fel på det! I så fall kan vi föreslå nail art, snygg nageldesign på konstnaglar, nagelkonst i form av lösngalar som är uppsnyggade med hjälp av speciella nagelsmycken, nämligen Nailart Ringar. Det handlar om transparenta eller vita ringar i plast som kan färgas, målas och dekoreras precis på själva naglarna också. Hitta någon bra nageldekoration och kolla vårt breda sortiment, vi erbjuder nagelringar i större och mindre mängder resp förpackningar till bra rabatterade priser. Naturligtvis hittar du också alla slags passande tillbhör och verkytg för att skulptera och dekorera naglarna efter smak och tycke. Det finns också olika settar som innehåller t ex böjda nagelfilar, putsblock, buffert, vridstav, ringar i olika utföranden och instruktioner. Självklart finns alla produkter också separata om du bara behöver handla den ena eller den andra du är intresserad av.

Ringar och tillbehör uppfyller samtliga europeiska krav som gäller smycken i plast och verktyg. Alla dessa produkter är helt ofarliga och kan gott användas hemma eller i professionella, kommersiella sammanhang eller på nagelsalong. Prova gärna på att dekorera dina naglar med dessa Ringar, det är bara fantasin som sätter gränser! Tiden av tråkig nageldesign är över nu!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr