Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 989 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 488,04 kr
Du är här: Salongsmöbler
Discount of 109,56 kr from an order value over 1.982,04 kr with Discountcode SPRING2017

Salongsmöbler

Filter articles
Paraffin vax Salongsmöbler Paraffin vax
50,30 kr *
Lysrör Salongsmöbler Lysrör
128,68 kr *
YOUMAXX manikyr & pedikyr fil Salongsmöbler YOUMAXX manikyr & pedikyr fil
153,38 kr *
UV-lampa, mobil Salongsmöbler UV-lampa, mobil
189,84 kr *
NAIL-EON Dammuppsamlare Salongsmöbler NAIL-EON Dammuppsamlare
306,77 kr *
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Salongsmöbler NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
338,44 kr *
NAIL-EON spik design Dammutsug Salongsmöbler NAIL-EON spik design Dammutsug
358,06 kr *
NAIL-EON LED-arbetslampa Salongsmöbler NAIL-EON LED-arbetslampa
460,65 kr *
NAIL-EON Paraffinbad-Set Salongsmöbler NAIL-EON Paraffinbad-Set
471,81 kr *
Elektrisk nagelfil Promed 620 Salongsmöbler Elektrisk nagelfil Promed 620
1.215,72 kr *
Promed de luxe Salongsmöbler Promed de luxe
2.046,08 kr *
nded blå/vit spik tabell Salongsmöbler nded blå/vit spik tabell
3.506,22 kr *
nded spik tabell Brown Salongsmöbler nded spik tabell Brown
3.506,22 kr *
nded Pedicure Chair - Snygg med komfort Salongsmöbler nded Pedicure Chair - Snygg med komfort
23.004,61 kr *

Välj lämpligt underkategori till Salongsmöbler:

Nagelbord
Professionell nagel design livet för utförande av nagel designer, funktionsdugliga material, samt en funktionell och dekorativ inredning. I nagelsalongen, nagel tabeller som viktiga huvudsakliga arbete bildar en viktig kärna.
Behandlingsbänk
Den mångsidiga soffan sker naturligtvis i skönhetssalongen, ofta också i nagelsalongen. Vår kvalitet oro är utrustade med många funktioner speciellt för en pedikyr. Olika utföranden och åtskilliga funktioner erbjuder skönhet soffa perfekt i varje avseende val.
Nagelsalong utrustning och salongsmöbler för naglar och manikyr

Förstklassig nagel salon utrustning och möbler som manikyr däck, tabeller och pedikyr stolar med 3 års garanti köpa online. Moderna nagel design utrustning som UV utrustning, LED-lampor, CCFL ljus bota enheter och nagel Fräsar för nail art studios kan också med 3 års garanti billigt för. Nagel design kan vara mycket dyrt om du vill modell konstgjorda naglar och mode. Men också vård och design naturliga naglarna underlättas av någon teknisk enhet. Så vem vill nyutrusta hans nagel Studio, vill ersätta en eller den andra enheter eller enheter i hemmet krävs för att stödja nagelvård, är välkommen att titta i vår katalog. Vår katalogsidor visar inredning, möbler och utrustning med utrustning som du behöver för professionell nageldesign, och underlätta överblicken studio, vi har kartlagt enheten efter användning. Du kan söka så ganska specifikt för fräsar, titta på den elektriska arkivering eller titta närmare på de olika UV-utrustningen. Vi utför också olika enheter för Dammutsug och rengöring av konstgjorda naglar.

Hygien spelar en viktig roll. Det är viktigt att få till enheten utformningen av hygieniskt ren och ren med konstgjorda naglar för nagelbädden infektioner är obekväm och ofta dåligt läkande. Enheter som aspirerar arkivering och damm omfattas fräsning konstgjorda naglar, rena luften och förhindra att det fina plast dammet byggs upp på huden, naturliga nageln och verktyg. Städ utrustning kan hjälpa till att få hygieniskt rena naglar, vilket inte är möjligt med andra verktyg. Eftersom mikroskopiska partiklar bosätta sig som i förlägger, som kan vara rena med ultraljudsrengöringsanordningar - som av glasögon och smycken. Utrustning och anläggningar bör alltid vara hygieniskt ren och av hög kvalitet nail salong, eftersom endast på detta sätt, dina kunder kommer att vara permanent nöjd.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 398 kr
49kr
nded internationell