Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Salongsmöbler / Behandlingsbänk

Behandlingsbänk

Fotvårdsstol, Behandlingsbänk, Hydraulisk pedikyrstol för salong säljes
En mångsidig soffa måste uppfylla alla behöver olika strategi. Medan det kommer kunder särskilt bekväm att ligga, behov den negl designer eller kosmetolog lämpliga funktioner att fungera effektivt och professionellt. Den vackert designade möbler för negl och skönhet Studio kan utrustas fullständigt olikt beroende på din budget och krav.
Bas modeller är ofta billigare och kan ställas in manuellt eller hydrauliskt. Justeringsalternativ ger till exempel för resten och deras böjelse och för ben och fot delar. Ofta kan användas att sitta i olika positioner och vinklar också gäller inställningarna som platt liggande. Denna ståndpunkt är en fördel särskilt för ansikts- och massagebehandlingar. För fastställande av multipurpose soffan kan Bakst som delen av foten har oftast en spak, du ställa in önskad position. Flexibelt och väl vadderade armstöden anpassa sig automatiskt till den valda positionen. Arbetshöjden, eller höjden på stolen då kontrolleras hydrauliskt av en hand eller fot pedal.

Halv - eller ens fullt elektriskt justerbara kosmetiska problem är mer bekväm att använda. Rygg och fotstöd och placerar liknar oftast påverka sådana grundläggande modeller, de enskilda komponenterna via en elektrisk fjärrkontroll, som är ansluten via kabel till stolen. Stolen har motorer som kontrolleras individuellt och så oändligt i önskad position för sammanträdet upprätt tills horisontella multipurpose soffan. Hög kvalitet modeller har en s.k. Lås låda. Det elektriska systemet kan låsas så att obehöriga kan inte längre justera positionen för solen.

Vissa modeller har trådlösa fjärrkontroller eller massage erbjuder fler funktioner som till exempel enda detta hopfällbara ben - särskilt för pedikyr praktiskt. Roterande kosmetiska bekymmer är också tillgängliga. Kosmetiska bekymmer med små baser är särskilt utrymme-räddningen och perfekt för att arbeta, dessa har en hög vikt ännu, så att bordet är stabilt och säkert.

Den lämpliga hygienen är viktigt i skönhetssalong och nageldesign. Den kosmetiska oro är utrustade med tålig och lätt att rengöra klädsel läder. Ytorna kan återställas med en lämplig desinficerande spray eller bara en fuktig trasa efter varje användning till hygieniskt ren stat.
Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell