Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Salongsmöbler / Nagelbord

Nagelbord

nded blå/vit spik tabell Nagelbord nded blå/vit spik tabell
1.461,31 kr *
32,47 kr / 1000 g
nded spik tabell Brown Nagelbord nded spik tabell Brown
1.461,31 kr *
32,47 kr / 1000 g
NDED Nail bord med dammutsug - Premium manikyr bord 305 LX Nagelbord NDED Nail bord med dammutsug - Premium manikyr bord 305 LX
7.766,02 kr *
178,53 kr / 1000 g
Trolleyväska Nagelbord Trolleyväska
3.446,98 kr *
Trolleyväska Nagelbord Trolleyväska
5.325,46 kr *
177,52 kr / 1000 g
Quatro-Tisch Nagelbord Quatro-Tisch
2.940,00 kr *
Manikyrbord och nagelbord med utsug säljes - gör manikyr hemma
Ingenting i naglar fungerar salong utan rätt arbetsplatsen. Nagel tabeller måste uppfylla olika krav, så att den enkelt har inte bara kunden, men också designer av nagel i sig effektivt och ergonomiskt korrekt kan arbeta. Förutom olika andra utrustningen i studion som arbetande material och inredning är tabellen nagel den viktigaste möbeln. Kosmetiska tabellerna finns i olika versioner och träffa både högsta kraven i studion som viktiga kriterier för ergonomi, allokering och material.

Nagel tabeller kan göras från olika material. Det är alltid viktigt att bänkskivan över olika vätskor och ämnen som används i nagel, är motståndskraftiga. Måste också vara lätta att rengöra plattan och vara motståndskraftiga mot mekanisk skada. Särskilt kan ofta hittas arbetsytor därför belagd spånskiva eller melamin version. En bra arbetsyta är lätt att rengöra och desinfektera och erbjuder utrymme för hand kuddar, UV-lampan och andra nail art redskap. Också Skyltställ, lampor för bästa synlighet och annan utrustning på bänkskivan kan integreras som ett viktigt tillbehör för arbetsplatsen.

En bra nagel tabell är utrustad med olika lådor och fack. All utrustning, som är nödvändiga för modellering och manikyr kan således vara stuvas enkelt och snabbt tillgänglig. I integrerad lådor, filer, plats virvlar och de olika gelerna och måla plats hitta större behållare som till exempel förvaring flaskor med rengöringsmedel eller polish remover kan lagras i bankfack. Särskilt om utrymmet är begränsat, kan en välorganiserad manikyr tabell innehåller allt som behövs för professionell nagel design utrustning. Släta och resistenta ytor i rum där du ge alltid renlighet och hygien. Ytorna kan lätt rengöras med en fuktig trasa och är även resistenta mot de ämnen som används i nagelsalongen och vätskor samt bänkskivan.

På ett urval av nagel är för nagel konstverk alltid också befintliga utrymmet hänsyn. Själva tabellen bör placeras så att inte man bländning från taklampor eller fönster. Det är perfekt om den ljuskälla sidan är kvar på bordet.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell