Vår hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
Över 150 LED geler
3 års garanti på alla enheter
Från ett ordervärde av 575 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Du är här: Nagel salong utrustning

Nagel salong utrustning

Filter articles
Paraffin vax Nagel salong utrustning Paraffin vax
44,44 kr *
Lysrör Nagel salong utrustning Lysrör
113,70 kr *
YOUMAXX manikyr & pedikyr fil Nagel salong utrustning YOUMAXX manikyr & pedikyr fil
135,52 kr *
NAIL-EON Dammuppsamlare Nagel salong utrustning NAIL-EON Dammuppsamlare
215,25 kr *
NAIL-EON spik design Dammutsug Nagel salong utrustning NAIL-EON spik design Dammutsug
270,60 kr *
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Nagel salong utrustning NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
292,96 kr *
NAIL-EON Paraffinbad-Set Nagel salong utrustning NAIL-EON Paraffinbad-Set
244,38 kr *
-25%
nded Arbetsstol Nagel salong utrustning nded Arbetsstol
Från: 465,26 kr *
NAIL-EON LED-arbetslampa Nagel salong utrustning NAIL-EON LED-arbetslampa
339,07 kr *
-35%
Elektrisk nagelfil Promed 620 Nagel salong utrustning Elektrisk nagelfil Promed 620
1.074,14 kr *
Promed de luxe Nagel salong utrustning Promed de luxe
1.807,80 kr *
nded blå/vit spik tabell Nagel salong utrustning nded blå/vit spik tabell
3.097,90 kr *
nded spik tabell Brown Nagel salong utrustning nded spik tabell Brown
3.097,90 kr *
nded Pedicure Chair - Snygg med komfort Nagel salong utrustning nded Pedicure Chair - Snygg med komfort
20.325,59 kr *

Välj lämpligt underkategori till Nagel salong utrustning:

Nagel tabeller
Professionell nagel design livet för utförande av nagel designer, funktionsdugliga material, samt en funktionell och dekorativ inredning. I nagelsalongen, nagel tabeller som viktiga huvudsakliga arbete bildar en viktig kärna.
Kosmetika är
Den mångsidiga soffan sker naturligtvis i skönhetssalongen, ofta också i nagelsalongen. Vår kvalitet oro är utrustade med många funktioner speciellt för en pedikyr. Olika utföranden och åtskilliga funktioner erbjuder skönhet soffa perfekt i varje avseende val.
Kosmetika stolar
Flexibelt och utrymmesbesparande sätt av kosmetiska stol i små kosmetika och nagel studios finner sin plats. Medan kunden bekvämt fast, den nagel designer eller kosmetolog kan arbeta ostört och effektivt. Kosmetika stolar finns i olika versioner och skiljer sig bekvämlighet och service.

Nagel salong utrustning, nail art-utrustning och UV/LED enhet för nagel design studios billigt shop - möbler som bord, stolar och sängar för manikyr och pedikyr med 3 års garanti

Förstklassig Nagel salon utrustning och möbler som manikyr däck, nagel design tabeller och pedikyr stolar med 3 års garanti köpa online. Moderna nagel design utrustning som UV utrustning, LED-lampor, CCFL ljus bota enheter och nagel Fräsar för nail art studios kan också med 3 års garanti billigt för. Nagel design kan vara mycket dyrt om du vill modell konstgjorda naglar och mode. Men också vård och design naturliga naglarna underlättas av någon teknisk enhet. Så vem vill nyutrusta hans nagel Studio, vill ersätta en eller den andra enheter eller enheter i hemmet krävs för att stödja nagelvård, är välkommen att titta i vår katalog. Vår katalogsidor visar inredning, möbler och utrustning med utrustning som du behöver för professionell nageldesign, och underlätta överblicken nagel Studio, vi har kartlagt enheten efter användning. Du kan söka så ganska specifikt för fräsar, titta på den elektriska arkivering eller titta närmare på de olika UV-utrustningen. Vi utför också olika enheter för Dammutsug och rengöring av konstgjorda naglar.
Hygien spelar en viktig roll. Det är viktigt att få till enheten utformningen av hygieniskt ren och ren med konstgjorda naglar för nagelbädden infektioner är obekväm och ofta dåligt läkande. Enheter som aspirerar arkivering och damm omfattas fräsning konstgjorda naglar, rena luften och förhindra att det fina plast dammet byggs upp på huden, naturliga nageln och verktyg. Städ utrustning kan hjälpa till att få hygieniskt rena naglar, vilket inte är möjligt med andra verktyg. Eftersom mikroskopiska partiklar bosätta sig som i förlägger, som kan vara rena med ultraljudsrengöringsanordningar - som av glasögon och smycken. Utrustning och anläggningar bör alltid vara hygieniskt ren och av hög kvalitet nail salong, eftersom endast på detta sätt, dina kunder kommer att vara permanent nöjd.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu

nded internationell