Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Köp på konto & mer
Från ett ordervärde av 999 kr ger vi dig fraktkostnaden!
Presenter från 470,40 kr
Du är här: Nageldesign / Vätskor / Rengöring, desinfektion, borttagning
nded spik renare av citrus mild - milda naturliga nageln rengöring
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

30% isopropylalkohol i nded nagelrensare Citrus mild - Nagel Cleaner Citrus mjuk säkerställa att vätskan inte endast rengör utan även desinficerar, en citrus doft ger ett behagligt klimat i ansökan. Nail Cleaner är lämplig för alla steg i nail art och spik modellering och skapar de bästa förutsättningarna för långvariga och blanka spik skapelser.

en spik renare är viktigt inte bara för rengöring av naglarna, till exempel, innan du applicerar nagellack eller modellering material. Även under Gelmodellage spiken renare gör ett bra jobb. Sålunda kan svettningar som sker under härdning av gelén skikten lätt och grundligt avlägsnas. En ren yta är alltid en förutsättning för nästa lager fäster perfekt. Den milda och sålunda specifikt lämpade för naturliga naglar renare appliceras på en Zellette, detta torkas sedan tills över hela nageln tills den uppfyller kraven på renhet och fett. Envis gel eller glasfiber förblir lossna lättare när nagelplattan är blöt. I spiken salong stora mängder fluider för rengöring, desinfektion och avstånd för en mängd arbete är nödvändigt, finns det därför på nded nagelrensare Citrus milda i tre behållarstorlekar från 100 till 5000 ml. Matchande flaskor för fyllning och avlägsnande av de Cleaners är också här i tillgängliga butik. NDED Nail Cleaner Citrus Mild - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft är profilerad Gelschwitzschichtenentferner för nagelmodellering, manikyr och pedikyr.

Feedback
+
Slutomdömen
5
Översikt
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 384 kr
48kr
nded internationell